Visita a la biblioteca municipal

Com cada curs escolar la Comissió de biblioteca i l'equip de la Biblioteca Municipal de Vila-seca han organitzat una sortida amb tots els alumnes de 2n d’ ESO per anar a conèixer la biblioteca de la seva ciutat.



L'objectiu de la visita és explicar als alumnes els avantatges que té ser usuari de la biblioteca i com funciona aquest servei que està a l'abast de tot el municipi. És important que els joves estudiants sàpiguen que a la biblioteca no només hi trobaran llibres, sinó que també se'ls ofereixen activitats relacionades amb la cultura i diferents sabers. I és que a la biblioteca hi pots llegir un llibre, però també hi pots fer un taller de robòtica. 

També és important saber què hi poden trobar al catàleg de la biblioteca, ja que entre milers de llibres també hi ha un bon catàleg de còmics, pel·lícules i fins i tot videojocs!



La visita a la biblioteca es divideix en dos torns: mentre que un grup descobreix les diferents sales que hi ha i els documents que hi pot trobar, l'altre grup coneix el taller de robòtica. A més a més és una bona ocasió per agafar la sol·licitud per a fer-te l'alta com a usuari.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada