Concurs: Gust per la lectura 2023

 Benvolgut, benvolguda,

Us recordem que encara teniu temps d’inscriure-us a la 28a edició del concurs escolar El Gust per la Lectura, que organitza el Departament d’Educació, adreçat a l’alumnat dels nivells educatius no universitaris de Catalunya.

En aquesta imatge interactiva hi trobareu la informació essencial.

El Gust per la Lectura és un programa educatiu que ofereix propostes de lectura i recursos didàctics adaptats a cada nivell educatiu amb l’objectiu de formar bons lectors. A l’inici de cada curs es presenten un seguit de materials didàctics vinculats a unes lectures determinades i que trobareu publicats al web d’xtec.

El concurs ofereix als centres la possibilitat d’aprofitar aquestes propostes i recursos amb una motivació addicional per a la tasca docent i l’aprenentatge. Més de 7600 alumnes d’uns 150 centres educatius de tot Catalunya hi han participat en les darreres edicions.

 

 El concurs preveu dues fases de realització:

  • Inscripció: del 14 de novembre de 2022 fins al 18 de gener de 2023

  • Lliurament dels treballs: del 14 de març al 28 d’abril de 2023

La formalització de la inscripció i el lliurament dels treballs es porta a terme mitjançant el formulari en línia del concurs, que trobareu a Portals de centres del Departament d’Educació, a l’apartat de ‘Projectes educatius’, dins del menú ‘Gestió de centres’.

 

Per informar-vos d’aquests detalls i de les bases de participació, consulteu el tríptic adjunt al correu i accediu en aquesta adreça:

Concurs El Gust per la Lectura. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada