Sant Jordi llueix

Divendres 23 d’abril els astres es van conjurar perquè el conjunt de la població catalana pogués celebrar la seva diada, la diada de Sant Jordi, un dia en què els carrers de tots els pobles i ciutats s’engalanen de llibres i flors; és a dir, de cultura i d’amor.

I el nostre institut, tot i els temps que corren, també va voler afegir-se a la festa. Per això el departament de català va organitzar un concurs de microrelats tant per a alumnes com per a professors. Els millors microrelats es van exposar al vestíbul del centre i gràcies a l’ajuda del departament de visual i plàstica es va incloure una il·lustració (creada pels alumnes de 4t d’ESO) a cada relat.

D’entre aquests microcontes seleccionats se’n van escollir tres, que van resultar els guanyadors del concurs, als quals se’ls va atorgar un premi a l’hora de l’esbarjo. Va ser una entrega de premis íntima, només amb els guanyadors. En acabar, la festa va continuar una estona més (ja que el pati es va allargar) i els docents que ho van desitjar, van poder recitar poesia del seu poeta preferit.

En definitiva, un Sant Jordi especial i emotiu ja que hem de recordar que l’any anterior estàvem tots confinats a casa per culpa d’un drac realment malvat.

Montse Marcè, coordinadora LIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada